TL;DR: Гледайте филми, предавания и повече в киносалон стил с този интелигентен

...
TL;DR: Гледайте филми, предавания и повече в киносалон стил с този интелигентен
Коментари Харесай

Филмовите вечери у дома никога няма да бъдат същите благодарение на интелигентния проектор за $162

TL;DR:  Гледайте филми, излъчвания и повече в киносалон стил с този образован проектор, в този момент с отстъпка за единствено $161,99 с код ENJOY20 като част от нашата ликвидация с 20% отстъпка в целия уебсайт (рег. $199).

Независимо дали се пробвате да спестите $ или просто не харесвате големите тълпи, има доста аргументи, заради които гледането на филми в кината не е вашата концепция за положително превозване. В края на краищата имате идеална конюнктура вкъщи, допълнена с комфортен диван, вкусни закуски и дрескод по желание на панталони. Вашата обстановка с поточно предаване обаче надалеч не е идеална, изключително в случай че гледате от вашия преносим компютър или таблет.

Ако желаете да дадете подтик на филмовите си вечери вкъщи, интелигентният проектор AAXA може изцяло да промени играта. Това е по този начин, тъй като ви предоставя напълно завладяващо преживяване при гледане, допълнено с необикновено качество на изображението във full HD. Сега този портативен образован проектор е единствено $161,99 с код ENJOY20 (рег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР